Servicepunt PostNL Hollum blijft open

BALLUM – Het servicepunt van PostNL in DIO De Markthal in Hollum blijft vooralsnog open. Meermalen overleg tussen directie PostNL, wethouder Will Bakema, dorpsbelang Hollum, VVV Ameland en Pieter de Boer van De Markthal resulteren in handhaven van de huidige formule. Wethouder Bakema noemt daarbij nadrukkelijk het woord “vooralsnog.” De wethouder is zeer tevreden dat alle gesprekken tot dit resultaat hebben geleid. Zodra PostNL de strategie wijzigt, wordt de gemeente daarover geïnformeerd. 

Het was lang niet zeker of de postbalie in Hollum zou blijven. VVV Ameland is tot 1 juni de uitbater, maar daarna stopt de VVV met de postactiviteiten aan de balie in Hollum en in het VVV kantoor in Nes. Een tijdelijke overeenkomst voorzag in openstelling in Hollum tot 1 december. De postactiviteiten van Nes zijn per 16 april verplaatst naar de Primera in Buren.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *