Screens zijn de ideale type zonwering

– IM – Als je op zoek bent naar zonwering voor je woning, zijn screens een goede optie. Screens hebben verschillende voordelen ten opzichte van andere soorten zonwering. Ten eerste zijn ze makkelijk te plaatsen en kunnen ze geplaatst worden tussen de muur of op het kozijn, waardoor ze mooi wegvallen in de gevel. Daarnaast bieden screens privacy en bescherming tegen de zon, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Dit zorgt voor een aangename lichtinval in huis en voorkomt inkijk van buitenaf. Enthousiast geworden en wil je ook screens kopen? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over screens!

Twee typen screens

Bij Byzon zijn er twee typen screens verkrijgbaar: een basis screen en een windvast ritsscreen. Het essentiële verschil tussen deze twee zit hem in het systeem. Bij een basis screen zit het doek los van de geleiders aan de linker- en rechterzijde; alleen de onderlat is bevestigd in de geleider. Bij een windvast ritsscreen daarentegen wordt het doek ingesloten in de geleider, wat het screendoek windvast maakt. Zo zal het doek nooit klapperen wanneer het waait en blijft het netjes op zijn plek.

Welk type screen past bij mijn huis?

Het kiezen van het juiste type screen is afhankelijk van jouw wensen en de situatie bij jou thuis. Als je bijvoorbeeld aan een drukke weg woont waar veel wind staat, is het verstandig om te kiezen voor een windvast ritsscreen. Als je op zoek bent naar een goedkoper alternatief en het niet erg vindt dat het doek soms klappert bij harde wind, is een basis screen wellicht een betere optie.

Op maat bestellen

Bij Byzon kun je de screens op maat bestellen, waardoor ze perfect aansluiten op jouw woning. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en materialen, zodat de screens goed passen bij de uitstraling van jouw huis. Bij het bestellen kun je aangeven of je de montage zelf wilt doen of dat je gebruik wilt maken van de montageservice van Byzon. Binnen enkele klikken kun je op de website van Byzon de kosten voor een screen berekenen. Om dit te doen, moet je de afmetingen van je raam, het gewenste type screen en de bedieningsmethode opgeven. De website toont vervolgens direct de prijs op het scherm. Dit maakt het proces eenvoudig, snel en transparant. Wil je de montagekosten weten, dan kun je een volledig ingevulde aanvraag indienen. Byzon zal dan een volledige offerte op maat verstrekken, zodat je weet waar je aan toe bent!

– Ingezonden Mededeling – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *