Schrikkelactie bij Fletcher

VIANEN – Het jaar 2016 is een schrikkeljaar. Dat betekent dat 2016 niet 365, maar 366 dagen heeft. De maand februari krijgt er één extra dag bij. Deze bijzondere schrikkeldag, valt op 29 februari. Volgens Ierse traditie vragen vrouwen op deze dag hun man ten huwelijk. Deze traditie wil Fletcher Hotels voortzetten en heeft daarom een ludieke actie bedacht.

Door een foto van het aanzoek op 29 februari te sturen naar trouwen@fletcher.nl maken de verloofde koppels kans op een 2-daags Minimoon Arrangement t.w.v. €129 bij Fletcher Hotels. Deze Minimoon is te gebruiken voor, tijdens of na de huwelijksdag om samen op romantische wijze even heerlijk te ontspannen. Het arrangement bestaat uit een ontvangst met een glas bubbels, overnachting inclusief champenoise-ontbijt op bed, luxe 4-gangen diner en chocolade en rozenblaadjes op de kamer.

Het winnende koppel van het 2-daags Minimoon Arrangement wordt gekozen op 3 maart 2016. De winnaar wordt per mail op de hoogte gesteld. Ook zal op Facebook aandacht worden besteed aan de winnaar.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *