SBB Fietsdag 2019

NES – De jaarlijkse Fietsdag die Staatsbosbeheer samen met Rijkswaterstaat organiseert is inmiddels een geliefde activiteit op het eiland. In 2019 is de Fietsdag op 31 mei. "Stap op de fiets met Staatsbosbeheer en Rijkswaterstaat voor een ongeveer 20 km lange fietstocht langs bos, duin, polder en wad," nodigt terreinbeheerder SBB uit. De route is weergegeven in een puzzelboekje en leidt langs stands van verschillende organisaties. Zij vertellen graag over hun bezigheden op het eiland en over de natuur. SBB zorgt voor de koffie, thee en ranja.

Stap op die fiets

Dit jaar is het de 20e keer dat deze fietstocht wordt georganiseerd. Elk jaar weet SBB de deelnemers weer te verrassen met een prachtige tocht. Geen fietsdag is gelijk, dus ook dit jaar verwachten de organisator weer vele enthousiaste deelnemers. SBB: "Dus kom op, stap op die fiets en ervaar het zelf."

Deelname

Gratis voor jong en oud

Start

Tussen 10.00 en 12.00 uur

Kantoor Staatsbosbeheer

Ballumerweg 44, Nes

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *