SamenLoop voor Hoop Ameland loopt binnen

HOLLUM – SamenLoop voor Hoop Ameland kan rekenen op een hoge opbrengst. De ene na de andere checque komt binnen en de opbrengst is al vele duizenden euro's. Gemeente Ameland verhoogt het ingezamelde bedrag voor SamenLoop voor Hoop Ameland, heeft het college besloten.

Op 7 en 8 juli vindt op Ameland de KWF SamenLoop voor Hoop plaats. Het college van burgemeester en wethouders steunt dit goede doel en verhoogt de totale opbrengst van de inzameling voor de KWF SamenLoop voor Hoop Ameland met 10 procent van het ingezamelde bedrag.

Op 8 juli overhandigt Albert de Hoop, als één van de laatste acties die hij voor de gemeente Ameland zal uitvoeren, een cheque met het nog vast te stellen bedrag aan de organisatie van de SamenLoop voor Hoop.

SamenLoop voor Hoop is 24 uur wandelen voor kankeronderzoek. Daar omheen hebben we een bijzonder programma samengesteld. Meer weten over de SamenLoop voor Hoop? Kijk voor meer informatie op de website van SamenLoop voor Hoop Ameland.

De Jutterslantaarn-actie van Persbureau Ameland, zie het filmpje hieronder, heeft 21 jutterslantaarns opgeleverd, zodat er 21 euro is overgemaakt naar SamenLoop voor Hoop Ameland.

Het is slechts een van de vele acties. Bekijk voor alle acties de website van SamenLoop voor Hoop Ameland. Eilanders hebben zich het vuur uit de sloffen gelopen om acties te verzinnen en uit te voeren. Alles voor het goede doel.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *