Saint Patricks Day met Swingfolkband Unicorn

HOLLUM – Zondag 19 maart viert Pannenkoekhuis Onder de Vuurtoren Saint Patricks Day, met heerlijk Iers eten (famous Beef and Guinness stew) en smakelijke drankjes. Vanaf 15:00 uur is er muziek van de Fries-Irish band Unicorn. Paul Martin van Onder de Vuurtoren zegt het zo: "Music starts at 15:00 and everyone should wear something green!!"

Unicorn

Keltische folk en swing, met Klezmer, Shanties en Bluegrass uitstapjes. Licht in het hoofd, voeten van de vloer, dorstige keel – een optreden van Unicorn laat de toehoorders nooit onberoerd. De opzwepende Keltische muziek van de folkband loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeestje waarbij uit volle borst wordt meegezongen. Maar laat niemand zich in de luren leggen door het schijnbaar achteloze gemak waarmee de band zich op het podium presenteert, achter die vrolijke fac¸ade gaan rasmuzikanten schuil die elkaar ragfijn aanvoelen.

  • Swingfolkband Unicorn in het Pannekoekhuis
  • St. Patrick’s Day party
  • Zondag 19 maart vanaf 15:00 uur

tik op YouTube kanaal Ameland Vandaag Onder de vuurtoren in om meer muziek in en om het pannenkoekhuis te zien

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *