Roosdunen loot om zes caravanplaatsen

BALLUM – Caravanpark Roosdunen in Ballum heeft vanmiddag zes caravaneigenaren blij kunnen maken met een plaats op het vakantiepark. Roosdunen schreef een verloting uit en belangstellenden konden daar op inschrijven. De belangstellenden betroffen gedupeerden van vakantieparken Boomhiemke en Ambousen, waar de caravans ruimte moeten maken voor andere accommodaties.

De aanzegging heeft veel Amelandgangers verdriet gedaan, omdat velen vaak al vele tientallen jaren naar het eiland komen voor hun vakanties. De liefde voor het eiland werd de nieuwe generaties met de paplepel ingegoten.

Er waren zes plekken te vergeven, drie vrije plaatsen en drie met caravan, en daar werd een loting voor gehouden. De families Katsma, Schoute, Suurd, Timmermans, Drenth en Van den Burg behoren tot de zes gelukkigen. Er zijn nog drie namen getrokken die op de reservelijst komen te staan.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *