Roompot lonkt naar Boomhiemke

KAMPERLAND – ‘Onder het wakende licht van de Amelander vuurtoren, aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied, ligt Vakantiepark Boomhiemke. Een modern familiepark met faciliteiten die bijdragen aan een onbezorgde vakantie. Op slechts enkele minuten wandelen ligt het prachtige Noordzeestrand van Ameland. Uitermate geschikt voor vliegeren, strandritten te paard, lange strandwandelingen of lekker niets doen in de zon. Kortom, alle ruimte om heerlijk ontspannen of lekker actief te genieten.’ Zo staat Boomhiemke al op de website van Roompot, de organisatie die al jaren de accommodaties op het Amelander vakantiepark verhuurt.

De grootgrutter in vakantieparken heeft nu zijn oog anderszins laten vallen op het park, het heeft serieuze interesse om het familiebedrijf eerst te huren en dan over te nemen. In de Leeuwarder Courant van vandaag zegt eigenaar Jan Oenema dat het te koop is als ze veel geld betalen.

Familie Oenema zit 25 jaar op Boomhiemke. Roompot is na CenterParks en Landal de derde grootste exploitant van vakantieparken.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *