Rondje Ameland ook afgelast

HOLLUM – Het 24e Rondje Ameland, dat op 6 juni zou worden gelopen, is afgelast. "Naar aanleiding van de presentatie van de richtlijnen van het RIVM waarin de verwachting werd uitgesproken dat de coronacrisis nog wel enkele maanden kan duren, hebben wij moeten besluiten om Rondje Ameland 2020 niet door te laten gaan," schrijft de organisatie.

Het 24e Rondje Ameland is doorgeschoven naar zaterdag 5 juni 2021.

Het bestuur van Rondje Ameland heeft zich bij de beslissing van doorschuiven laten leiden door de aanvullende en aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het coronavirus gericht op evenementen en samenkomsten.

Alle inschrijfgelden van de deelnemers die zich hebben ingeschreven voor Rondje Ameland 2020 worden in zijn geheel teruggestort. Die overboeking gebeurt zo snel mogelijk. De inschrijfpagina is per direct gesloten worden.

Ronde Ameland bestuur: "Wij willen u volgend jaar in volle gezondheid en met sportieve moed graag weer als deelnemer begroeten."

De organisatie bedankt haar sponsoren voor de steun die zij de afgelopen jaren mochten ontvangen. "Wij hopen dat wij ons volgend jaar weer bij jullie mogen melden en wensen jullie ook in deze komende, voor velen ook zware, tijd veel gezondheid en wijsheid toe."

Zonder onze vrijwilligers is het niet mogelijk om Rondje Ameland te organiseren. "De teleurstelling dat Rondje Ameland niet doorgaat dit jaar zal voor hen net zo groot zijn als voor de deelnemers en organisatie." Het bestuur wenst ook de vrijwilligers voor de komende tijd veel gezondheid. "Deze gezondheid gaat voor alles en hoezeer het ons ook aan het hart gaat, dit is de enige beslissing die op dit moment de juiste is."

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *