Rondje Ameland nummer 16

HOLLUM – Wie mee wil doen aan het zestiende Rondje Ameland op 2 juni, kan zich alvast inschrijven. De oud-deelnemers hebben de hele maand januari voorrang; vanaf 1 februari worden de nieuwe en oud-deelnemers ingeschreven op volgorde van aanmelding. Het maximum aantal wandelaars van Rondje Ameland 2012 is 500 en daarmee rekent het Rondje op een lichte groei.

Rondje Ameland is een wandeling van bijna 50 kilometer rondom het eiland. In Hollum wordt bij het krieken van de dag gestart. De route gaat via de wadkant naar het Oerd en via het Noordzeestrand terug naar Hollum. De finish met bloemen, medaille en muziek is op het Zwaneplein.

Rondje AmelandHet inschrijfformulier is te vinden op de website van Rondje Ameland. Klik op de banner.

>>> Persbureau Ameland sponsort verenigingen facilitair door een banner te publiceren en een button op Koopplein Ameland. Wilt u met uw vereniging ook in aanmerking komen voor deze faciliteit, neem dan contact op via info@persbureau-ameland.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *