Rondje Ameland 25 jaar

HOLLUM – Rondje Ameland beleeft in 2023 zijn 25ste editie. Inschrijven voor dit evenement, dat op zaterdag 3 juni 2023 plaatsvindt, kan via de website van Rondje Ameland. Opgeven kan als individualist en als groep. Rondje Ameland beveelt de monsterwandeling (50 kilometers) en halve monsterwandeling (25 kilometers) aan met de volgende woorden: "Ervaar de tocht met familie, vrienden of collega's en geniet samen van de natuur en de overweldigende vergezichten."

Rondje Ameland ( de 50 km) start in Hollum op het parkeerterrein aan de Jan Jacobsweg bij het krieken van de dag. De 25 Km start halverwege de ochtend. Hou de website van Rondje Ameland in de gaten voor de tijden. De finish is op het Zwaneplein, met muziek, bloemen, een medaille, blarenprikkers, marktkraampjes, een hapje en drankje en een terras om uit te blazen.

→ Inschrijven kan via deze link

Tik Rondje Ameland bij ZOEKEN en lees meer over dit wandelevenement

lees hier ook over het allereerste Rondje 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *