RSS
Zoeken

Rôggefeest wordt Rôggefestival

Geplaatst op: 01 april 2019 - Categorie: Sport & Evenement

Rôggefestival

NES – Het Rôggefeest wordt Rôggefestival, met als ondertitel: Muziek, theater en meer. Na 32 jaar is het tijd voor een nieuwe impuls voor ’t Rôggefeest, meent de organisatie. Het feest wordt in 2019 getransformeerd tot festival. De laatste jaren was er steeds minder straattheater en steeds meer muziek te beleven. Die richting wordt in 2019 bestendigd met een festivalterrein nabij het centrum van het dorp.

Overdag is er in het centrum van Nes nog wel als vanouds straattheater te beleven. Alle doe- en muziekactiviteiten vinden plaats op het festivalterrein nabij het dorpscentrum. Het middagprogramma wordt afgesloten met een parade door het dorpscentrum. Daarna gaat het feest verder op het festivalterrein met live muziek op verschillende podia.

Voor overdag is de organisatie nog volop bezig met de programmering. Er komt in ieder geval een reptielenshow. Het Rôggefestival heeft wat de muziek betreft al een mooie line-up weten samen te stellen, met onder meer Van Dik Hout, Davine Michelle en VAX.

Vanaf 1 april zijn de kaarten te bestellen op de website van Rôggefestival: https://www.roggefestival.nl

Een Dag ticket kost 7 euro voor volwassenen en 3 euro voor kinderen. Een Avond ticket doet 20 euro (16 euro in de voorverkoop( en een Dag & Avond kaart kost 25 euro (21 euro in de voorverkoop).

RôggefeestRôggefeestRôggefeest

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?