Rôggefeest genomineerd evenement

NES – Het Amelander Rôggefeest dingt mee naar de prijs voor leukste stadsevenement 2010.
Op 26 mei wordt de uitslag bekend en krijgen de winnaars in Gelredome te Arnhem hun prijs.
De Nationale Evenementenprijzen werden in 2001 voor het eerst uitgereikt. Er zijn prijzen voor de beste publieksevenementen in verschillende categorieën en de evenementenstad van het jaar. Een eiland doet in de wedstrijd mee in de categorie stad. In de jaren dat de prijzen bestaan is bewezen dat de prijzen een werkelijke stimulans vormen voor organisaties en gemeenten.

De Nationale Evenementen Prijzen probeert met het beoordelen van evenementen en het toekennen van prijzen een stimulans te zijn voor organisatoren en gemeenten. Daarnaast biedt de uitreiking van de prijzen aan organisatoren en gemeenten de mogelijkheid om een vergelijk te maken met wat er in Nederland op dit gebied wordt ondernomen. Het Rôggefeest heeft in haar categorie concurrentie van Den Haag en Enschede.

Op 6 augustus vindt de 24e editie van ’t Rôggefeest plaats.

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *