Roamlers op Ameland

AMSTERDAM – Roamler is een mobiele applicatie die gebruikers in staat stelt om geld te verdienen met een smartphone door het uitvoeren van kleine opdrachten voor organisaties, merken en bedrijven. De opdrachten zijn eenvoudig en dichtbij uit te voeren en zijn beschikbaar op basis van de GPS gegevens. De app selecteert automatisch de dichtstbijzijnde taken. Voor elke voltooide opdracht, die persoonlijk wordt nagekeken door iemand van het Roamler team,  ontvang je als Roamler geld en 'Experience Points'.

Hoe meer opdrachten je uitvoert, hoe meer geld en punten er verdiend kunnen worden. Het aantal punten resulteert in een level. Een hoger level levert een hogere status en meer voordelen op; uitdagendere taken die jou de mogelijkheid geeft meer geld te verdienen. Als Roamler krijgt je tussen de 2 en 15 euro voor elke opdracht, dat uitbetaald wordt via PayPal. Roamler is beschikbaar voor Android en iOS.

Smartphone gebruikers op Ameland kunnen nu Roamler worden met deze invite code:  krantvanameland

lees hier meer over Roamler

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *