Ridder en De Vries samen verder

NES – Transportbedrijf Ridder en Transportbedrijf De Vries werken sinds 1 februari samen en gaan onder de naam Ridder & de Vries Transporten verder. De vlag van De Vries hangt aan de mast van Ridder.

“De afdelingen planning en administratie worden samengevoegd en zullen worden uitgevoerd vanuit de locatie aan de Achterdijken 20 te Nes Ameland.

We blijven bereikbaar op de voor u vertrouwde telefoonnummers, onze telefooncentrales worden samengevoegd zodat de telefoontjes en faxen centraal binnenkomen.

Aanname van goederen en het laden van de vrachtauto’s voor zowel Ameland als Schiermonnikoog zal worden geconcentreerd op de locatie in Holwerd.

De locatie aan de Lands Welvaren 11 te Holwerd is na aankoop van een aangrenzend perceel het afgelopen jaar fors uitgebreid en beslaat nu een oppervlakte van 7000 m2.

Het nieuwe distributiecentrum is totaal 1800 m2 groot en is voorzien van een koelhuis ( 275 m2 ), een vriescel ( 40 m2 ) en een overkapping van ruim 750 m2 om, ongeacht de weersomstandigheden, alles overdekt te kunnen laden en lossen,” liet Ridder en de Vries in een brief aan hun relaties weten.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *