Rembrandtnominatie voor Penny’s Shadow

AMSTERDAM – Op 12 Maart worden de jaarlijkse publieksprijzen voor film, de Rembrandt Awards, uitgereikt. Penny’s Shadow, de in 2010 op Ameland opgenomen jeugdfilm, is in de categorie Beste Nederlandse jeugdfilm genomineerd.

Het Nederlands filmpubliek kan stemmen op de categorie Beste Nederlandse film, Beste Nederlandse acteur en Beste Nederlandse actrice.

De shortlists zijn samengesteld door vakjury onder leiding van producent en initiatiefnemer van de Rembrandt Awards: René Mioch.

Dit jaar is er een nieuwe categorie aan de Rembrandt Awards toegevoegd, namelijk de Beste Nederlandse jeugdfilm. Dit omdat is gebleken dat Nederland erg goed en creatief is op het gebied van produceren voor een specifieke jonge doelgroep. Dat is de categorie waar Penny’s Shadow staat.

>>> stem hier op je favoriete film (na een stem in een categorie kom automatisch in de volgende categorie, die van Penny’s Shadow is de laatste)

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *