Halve finalisten BDJVN bekend

DEDEMSVAART – De voorronden zitten er op en de eerste negen halve finalisten voor de allereerste editie van de ‘Beste DJ van Nederland’ competitie zijn bekend en Amelander Patrick Brouwer is onder de naam van Tripack een van hen.

Afgelopen vrijdag was de laatste van de drie voorronden in discotheek Club Diana, Assen. Wat de jury opviel was het uitzonderlijk hoge niveau van de deelnemende jocks. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet van Stichting Hollands Talent, i.s.m. met partners als Bax-shop.nl, UDG, Dance-tunes en popkoepels. De halve finale vindt plaats in discotheek Bermuda in Ter Apel tussen 21.30 en 02.00 uur.

In de halve finale op vrijdag 2 maart nemen de volgende deejays het tegen elkaar op: Lenny Apple (Groningen), Blockside (Overijssel), Freshmaker (Overijssel), Tripack (Ameland Friesland ), Robin Roij (Friesland), Mick Monday (Flevoland), Ywe (Drenthe), The Tempest (Gelderland), Joey Seraos (Flevoland).  

De jury heeft afgelopen vrijdagavond besloten dat de als derde geëindigde deelnemers van de regionale voorrondes, Aaron Chase (Flevoland), Vincent Voort (Gelderland) en Molina (Groningen) op vrijdag 2 maart de kans krijgen om een wildcard te verdienen. Ze moeten tegen elkaar battelen in een knock out systeem.

BDJVN is een wedstrijd en een feest. De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar de beste DJ’s en ze kunnen volop dansen. Amelanders kunnen er vrijdagavond 2 maart bij zijn om hun favoriete DJ Tripack aan te moedigen. 

Na elke competitie avond is er een spetterende afterparty met de top DJ’s Manie, TLM en anderen.

Een professionele jury zal de deelnemers beoordelen en de beste drie doorsturen naar De Grote Finale op vrijdag 20 april 2012, in discotheek “De Leeren Lampe”, waar zij tegen de drie winnaars van regio zuid/west zullen strijdenom de titel ‘Beste DJ Van Nederland’. Er is naast de titel een enorm prijzenpakket te winnen. 

>>> lees hier hoe je Tripack op 2 maart tussen 22.00 en 02.00 uur aan stemmen kunt helpen

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *