Raamreclame Ameland – februari 2017

HOLLUM – Ameland heeft een nieuwsvoorziening die even simpel is als doeltreffend. Persbureau Ameland, met het hoofdkantoor in het winkelhart van Hollum op de route van het winkelend en naar een kroeg of het beeld van Hidde Kat zoekend publiek, heeft een nieuws- en reclameraam.

Nieuwsraam

Het raam aan de O.P. Lapstraat doet dienst als aanplakbord voor aankondigingen. Regelmatig kiest het persbureau een nieuwsonderwerp dat in print voor het raam te lezen is en anders hangen er wel affiches van activiteiten. De mensen die wachten tot de boodschapper uit de supermarkt komt, kunnen dat wachten veraangenamen door te lezen wat er te doen is op het eiland. Meer uit de agenda en de nieuwsberichten van gisteren en eergisteren is te volgen via de app Ameland Actueel en de mobiele website ameland-actueel.nl. Die QR-codes zijn via het raam te scannen, zodat het mobiele nieuws ter plekke geladen kan worden.

Evenementen

Wie een aanplakbiljetje heeft op staand A4 of A3 formaat kan het, als er ruimte beschikbaar is, achter een van de zes ruitjes laten plaatsen. Deponeer het papier daartoe in de brievenbus of breng het even langs. Persbureau Ameland zorgt voor de rest. Ook reclame – voorbehouden aan adverteerders op de site van PA en verenigingen zonder winstoogmerk – wordt geplaatst.

Raamreclame

Bedrijven met een Ameland Actueel Abonnement of die anderszins adverteren op de website van PA kunnen zonder kosten hun aanbieding presenteren op de plek waar veel mensen het zullen zien. 

⇒ lees hier over de Media op Ameland

Op deze website worden advertenties gepubliceerd. Deze site is mede door inkomsten uit die advertenties voor een ieder toegankelijk. Zet dus de adblocker uit, mocht je die gebruiken. Daarvoor alvast bedankt.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *