Programma Vrouwen van Nu afdeling Ameland

HOLLUM – Afdeling Ameland van de vrouwenvereniging Vrouwen van Nu heeft voor het seizoen 2022/2023 een interessant programma samengesteld. De activiteiten staan ook in de agenda op deze website.

  • Maandag 24 oktober 20.00 uur in Ons Hol: openingsavond seizoen 22/23
  • Donderdag 17 november om 20.00 uur in Ons Hol: Marica van der Meer, lezing door een wereldreizigster op de fiets
  • Donderdag 15 december om 18.00 uur in Ons Hol: Kerstmaaltijd
  • Woensdag 11 januari 2023 om 13.30 in Ons Hol: Nieuwjaarsbijeenkomst met Ameland Vertel!
  • Donderdag 24 januari om 20.00 uur in Ons Hol: thema-avond ‘Brandwonden, belicht vanuit verschillende perspectieven’
  • Woensdag 15 februari om 20.00 uur in Ons Hol: Bearn Bilker, het tweede deel van een lezing over prinses Wilhelmina
  • Dinsdag 14 maart om 20.00 uur in Ons Hol: Auke Zeldenrust vertelt over zijn nieuwste boek ‘Kibboets op de klei- een Joodse droom in Franeker’.
  • Maandag 17 april om 20.00 uur in Ons Hol: jaarvergadering

Vrouwen van Nu is een netwerkorganisatie van vrouwen in Nederland. De missie is: 'Vrouwenkracht voor een betere wereld; met de kracht van vrouwen de leefomgeving versterken.' 

Vrouwen van Nu versterkt de leefomgeving met de kracht van vrouwen. Als grootste vrouwenvereniging van Nederland bouwen Vrouwen van Nu mee aan een wereld waarin diversiteit als een meerwaarde wordt gezien.  

De vereniging zet in op het versterken van de kracht van individuele vrouwen en op het versterken van het vrouwelijk geluid in de samenleving, bij politieke en maatschappelijke organisaties. De vereniging verbindt vrouwen door persoonlijke ontmoetingen, gedeelde interesses en activiteiten om zo samen het verschil te maken voor een inclusieve samenleving.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *