Proefroute daverend succes

BUREN – De proefroute van Amelands Produkt is dit jaar weer een daverend succes. Vorig jaar liep de Proefroute al geweldig, maar dit jaar overteft de stoutste verwachtingen. "We hebben in de eerste anderhalve week al meer tickets verkocht dan afgelopen jaar de hele maand," zegt Louise Molenaar van Amelands Produkt enthousiast.

Amelander amuses

De Proefroute is een leuke en lekkere route met amuses van Amelander producten en geselecteerde kwaliteitswijnen.

Tijdens de Kunstmaand kunt u een tour maken langs 5 of 10 gerenomeerde Amelander restaurants en genieten van verfijnde hapjes met bijpassende wijn. Ontdek het vakmanschap van de deelnemende koks. De koks werken met (h)eerlijke producten van eigen bodem. De wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd door Wijnen van Egbert.

Proefrouteticket

U koopt het ProefRouteticket bij VVV Ameland aan de balie in Nes en Hollum, in de VVV Ameland webshop of bij De Hoge Stoep in Hollum. De ticketprijs is € 34,50 p.p. per ticket met 10 locaties of een miniticket voor € 22,50 p.p. per ticket met 5 locaties. Op dit ticket staan de deelnemende restaurants. Lever bij ieder deelnemend restaurant de bijbehorende bon in. 

U kunt ieder moment aanschuiven; de hele maand november op woensdag t/m zondag tussen 12.00-18.00 uur. U kunt proefmomenten gerust over meerdere dagen of weekenden spreiden.

Deelnemende restaurants (ticket 10 locaties):

  • Buren: Eetcafé De Driespong, Restaurant StrAnders
  • Nes: Hotel Restaurant Zee van Tijd, Restaurant De Klimop, Restaurant De Piraat
  • Ballum: Hotel Restaurant Nobel, Eetcafé De Boerderij
  • Hollum: Eetlokaal De Griffel, Restaurant Qurios, Winkel Wijnen van Egbert

De minitickets met 5 locaties zijn ingedeeld in Buren/ Nes en Hollum/ Ballum.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *