Probleem zover opgelost

HOLLUM – Persbureau Ameland had een probleempje met de computer. We maakten er 11 mei melding van. Het euvel is inmiddels verholpen, dankzij de goede werken van Computer Service Ameland.

U kunt vanaf nu weer de stroom nieuws verwachten die u van ons gewend bent.

Waardeert u het Ameland nieuws? Word dan VRIEND van PA en steun Persbureau Ameland bij het zoeken, vinden en verwerken van de nieuwsfeiten op Ameland. De eerste vrienden hebben zich gemeld en dat steunt enorm.

Elk logiesverstrekkend bedrijf en elke huisjesverhuurder die VRIEND wordt voor 5 euro of meer, krijgt 5 euro vriendenkorting op de lustrumuitgave 'Ameland in 2012.'

CSADat boek is een prachtige aanvulling voor de boekenplank in uw vakantieaccommodatie en een stimulans voor herhalingsbezoek. Het is dat een mes maar twee snijkanten heeft, want anders kon je zeggen dat dit mes aan minstens drie kanten snijdt.

De vriendenaanbieding geldt trouwens voor elke vriend.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *