Post Ameland in de war

HOLLUM – TNT post is op Ameland in de war of heeft vergeten wijzigingen in het lichtingbeleid aan Ameland door te geven. Johan Bolijn uit Hollum constateert het nieuwe beleid en kaart het aan bij de VVV Ameland die de postbalies bedient. Daar weten ze ook niet hoe het precies zit. De service van TNT post gaat er op Ameland niet op vooruit.

Het schijnt dat er per 1 januari van alles veranderd is maar dat daar officieel geen melding van is gedaan.

“Voor 01/01/2012 ging de post met de 18.30 boot mee en nu met de 16.30 boot,” weet Bolijn uit eigen ervaring. “Pakketpost en dergelijke moet dus voor 15.30 uur al op het postkantoor zijn anders gaat het niet meer mee. Ook de Koopplein Amelandpostbussen worden eerder dan 17.00 uur geleegd.” Persbureau Ameland constateert het op vrijdagmiddag ook: om 15.30 zegt de oranje brievenbus bij DIO De Markthal dat er pas weer op zondag om 17.00 uur een lichting is.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *