Positief vitaal met Epke

LEEUWARDEN – Epke Zonderland vlogt voor De Friesland; de turnkampioen wil mensen op positieve wijze vitaal houden.

Meervoudig wereldkampioen aan de rekstok Epke Zonderland vlogt voor De Friesland. In zelf gemaakte filmpjes brengt de ambassadeur van De Friesland een positieve boodschap in een lastige tijd. En hij laat zien hoe hij in beweging blijft, door bijvoorbeeld aan een boom in zijn tuin te slingeren.

Nu de Olympische Spelen zijn uitgesteld naar volgend jaar blijft Epke Zonderland, ambassadeur van De Friesland, net als iedereen ook zoveel mogelijk thuis. In zijn vlogs laat hij zien hoe op je op een positieve en inventieve wijze vitaal kunt blijven. Zo klust en sport hij thuis. Ook speelt hij gitaar en draait hij muziek om zich goed te blijven voelen.

Thuis vitaal blijven

In de vlogs nodigt hij de komende weken kijkers uit ideeën uit te wisselen over de wijze waarop mensen thuis vitaal blijven. Zo draagt hij op zijn manier een steentje bij en verbindt hij mensen aan elkaar.

Epke reageert in zijn eigen social media op de manier zoals hij dat normaal gesproken ook doet. De Friesland doet het op haar manier. Via bijvoorbeeld haar community doejemee.nl. Daar kan iedereen elkaar tips geven en van anderen adviezen krijgen over een vitaal leven thuis.

Corona Dossier

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *