RSS
Zoeken

‘Poolexpeditie’ op Ameland

Geplaatst op: 01 april 2012 - Categorie: Sport & Evenement

Nordic Walk Ameland 2012 - Foto Anja Brouwer

BUREN – “Het leek wel een poolexpeditie,” is het commentaar van fotograaf Anja Brouwer. De foto’s liegen er dan ook niet om. Nordic Walk Ameland, de zevende georganiseerde grote tocht door bos, over duin en strand op zaterdag 31 maart, kreeg niet het gehoopte Paaszonnetje. Het was een gure wind die de wandelaars noopte hun jassen tot zo ver maar mogelijk was, dicht te ritsen. Brillen moesten de ogen beschermen tegen het snijdende zand. Toch liet het zonnetje zich af en toe zien.

Het was de zevende keer dat de Nordic Walk Ameland werd georganiseerd. Het begon allemaal in 2005 met de opening van de eerste Nordic Walking route in Nederland. Olga Commandeur van Nederland in Beweging was toen door organisator Elianne Metz uitgenodigd de route te openen. Inmiddels is Commandeur bij elke Nordic Walk Ameland aanwezig om de warming up te verzorgen en de tocht te lopen.

>>> lees hier meer over Nordic Walk Ameland

>>> belijk hier de foto's van Anja Brouwer
 

Nordic Walk Ameland 2012 - Foto Anja BrouwerNordic Walk Ameland 2012 - Foto Anja BrouwerNordic Walk Ameland 2012 - Foto Anja BrouwerNordic Walk Ameland 2012 - Foto Anja Brouwer

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?