Pokémon GO op Ameland

HOLLUM – Pokémon GO is het nieuwe spel waarbij je moet zoeken naar Pokémon. Waddenposter CharlotteAMP schrijft op Waddenpost over de Pokémon die ze op Ameland heeft gevonden:

"Pokémon kun je vangen door middel van pokéballs. Maar deze moet je natuurlijk wel hebben, hiervoor kun je langs gaan bij Pokéstops. Punten op de kaart die bij benadering van vorm veranderen en waar je items zoals de ballen kunt verzamelen. Ook deze zijn goed vertegenwoordigd in het Waddengebied. Ik heb alleen nog kunnen zoeken op Ameland. Op de foto zie je enkele van deze Pokéstops op het eiland. Zoals het Paardengraf, het standbeeld van H.D. Kat voor het verzorgingstehuis De Stelp en het Wagenborghuisje. Ook op de pier van Holwerd zijn er een aantal te vinden, zoals het speelschip en de stenen walvis."

⇒ lees hier Ook Pokémon komen naar de Wadden en bekijk de Pokémon op Ameland


Advertentie

– bestel hier je Solar Powerbank,

voor eindeloos Pokémon GO plezier – 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *