Plattelânsprojekten Waddeneilanden

Plattelânsprojekten Waddeneilanden
FRANEKER – Heeft u goede ideeën voor de ontwikkeling van Ameland, uw Waddeneiland? Plattelânsprojekten Waddeneilanden helpt u op weg bij het aanvragen van subsidie, ook in de zomer.

Jaarlijks worden er bij Plattelânsprojekten Waddeneilanden vijftig projecten ingediend die bijdragen aan de leefbaarheid van de eilanden. Dit varieert van het aanleggen van wandelpaden tot het bouwen van een duurzaam hotel.
Ook deze zomer kunt u bij het projectbureau terecht voor hulp of advies voor het aanvragen van subsidie. We denken graag mee hoe we uw eiland nog mooier kunnen maken.

U kunt subsidie aanvragen tot 30 september 17.00 uur. Kijk voor meer informatie of projectvoorbeelden op www.plattelansprojekten.nl. Benieuwd naar projecten die in de vorige periode zijn ingediend? Lees dan meer in het gepubliceerde persbericht.

Tot ziens op het projectbureau van Plattelânsprojekten Waddeneilanden

Raadhuisplein 1, 8801 KX Franeker
Tel: 0517-380730
eilanden@fryslan.nl
www.plattelansprojekten.nl/wadden

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *