Pinnen op de veer naar Ameland

NES – Het kan sinds vandaag: pinnen op de veerboot. Bij Metz Buffetten zijn nieuwe kassa’s geïnstalleerd en pinvoorzieningen geplaatst. Het bordje met : “U kunt hier niet pinnen” is verwijderd en met munt en pinpas is de koffie en het broodje af te rekenen. Theodoor Metz van Metz Buffetten is zeer content met de voorziening. Pinnen is mogelijk op zowel de Oerd als de Sier.

De veerboten blijven opwaarderen. Wagenborg investeert in de veerdienst en Metz Buffetten investeert in hun bedrijf aan boord van de veerboten.

Eerst kregen we het narrow casting systeem met WPD TV, waarop nieuws van de Wagenborg Passagiersdiensten en Metz Buffetten, NOS nieuws en Ameland nieuws te lezen is.

Daarna kregen we wifi aan boord, waarmee skypen, twitteren, website bezoeken en mailen tussen Holwerd en Nes kan plaatsvinden. En nu … kan er gepind worden bij het buffet.

>>> Metz Buffetten staat ook op iPhone app Ameland Actueel en mobiele site voor alle smartphones ameland-actueel.nl

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *