Piet Metz blikvanger ‘Ameland InZicht’

NES – Jutter Piet Metz is de blikvanger van het nieuwe blad 'Ameland InZicht.' De man uit Buren kon jammer genoeg zelf niet bij de presentatie van het glossy magazine aanwezig zijn: hij ligt in het ziekenhuis. De uitgever zorgde ervoor dat hij deze middag nog een exemplaar van het blad met zijn verhaal op zijn ziekenhuisbed krijgt.

Alle lof voor de makers van het magazine, die in zeven weken tijd opstoomden van idee naar uitgave. Het is een prachtig magazine geworden met mooie foto's en fijne verhalen. Voor € 3,95 geeft het heel wat lees- en kijk plezier.

Via internet zijn er al bijna 2000 exemplaren verkocht, vertelt uitgever Gerard van Gulijk trots. Het is een zonnig begin van het blad, waarvan de presentatie in Boerenbont bij Nes werd gevierd.

Het blad ligt vanaf vandaag in de tijdschriftenwinkels van Ameland en elders in het land.

Volgens plan komt het vier keer per jaar uit.

Locoburgemeester Will Bakema kreeg het eerste exemplaar overhandigd door Van Gulijk.

>>> lees hier over de media op het eiland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *