Pier21 presenteert ‘Kroegverhalen’ in Theater Kapsalon De Walrus

Geplaatst op: 17 januari 2022 - Categorie: Kunst & Cultuur

Pier 21 presenteert Kroegverhalen

LEEUWARDEN - Op woensdag 19 januari a.s. worden theaters in heel Nederland eenmalig omgebouwd tot kapsalon. In Theater Kapsalon De Walrus in Leeuwarden presenteert Pier21 woensdag a.s. een variëteit aan cultuur tussen 16:00-17:00 uur met het programma ‘Kroegverhalen #Verhalenavond’. Wachten bij de kapper is nog nooit zo leuk geweest!

Pier21 heeft bewust voor een uitzonderlijk theater gekozen namelijk Grand Café De Walrus Leeuwarden. Hiermee willen ze een verbinding maken met de horeca want niet alleen de cultuursector is de dupe van de aanhoudende maatregelen ook de horeca heeft het zwaar.

In Theater Kapsalon De Walrus van Pier21 kun je o.a. genieten van Joke Tjalsma, Piter Wilkens, Eelco Venema en een aantal verhalenvertellers van Verhalenavond 2021. Er is plek voor twintig mensen. De kappers van K&K Kappers zijn aanwezig voor het betere knip en scheerwerk. Tijdens het ‘wachten’ kun je genieten van een uur cultuur in Theater Kapsalon De Walrus.

Een plek reserveren voor deze eenmalige actie is noodzakelijk en kan via pier21.nl. Bij de ingang wordt er gecontroleerd op een coronatoegangsbewijs gecontroleerd.

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?