Philips Jongeren Designprijs 2012

DRACHTEN – Verzin een ding! Dat is het thema van de Philips Jongeren Designprijs. Deze week maakte Onno Hoitinga, afdelingshoofd innovatie en ontwikkeling Philips Drachten, de winnaar bekend van de Philips Jongeren Designprijs 2012.

Deze prijs is toegekend aan Edzard Jager uit Menaldum en  Frouke Engel uit Jirnsum voor het GGD-sense spel, een spel dat is  bedoeld om  jeugd die in andere culturen is opgegroeid te leren omgaan met seks en relaties.

Eervolle vermeldingen werden toegekend aan het ontwerp van Evelien Lukassen uit Sexbierum voor de Fietsstandaard en Mariska de Jong uit Workum voor de Handdoekzak.

Van de inzendingen van jong designtalent is een kleine tentoonstelling gemaakt. Deze is te bezichtigen vanaf 23 januari tot en met 24 februari 2013 in Museum Dr8888 in Drachten.

>>> lees hier meer over de Philips Jongeren Designprijs

Koopplein Ameland

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *