Persbureau Ameland en Social Media

HOLLUM – Persbureau Ameland beweegt mee met de tijd en heeft haar website laten aanpassen. Onder elk nieuwsbericht staan social media knoppen, een print-knop en andere functionele toepassingen. Vooraan staan de Facebook-, Twitter-, Google+, Print- en Mail-knop. Via de Plus-knop kom je op een reeks van symbolen die ook aan te klikken zijn. Een bericht is ook aan te merken als Favoriet.

De Google+ naast het Twittervogeltje is nieuw. Daar stond de Hyves button, maar met het verdwijnen van dit platform had ook de button niet meer zoveel zin. 

Wie een artikel wil delen via zijn eigen Facebook-pagina, Twiter-account of Google+ pagina, hoeft alleen maar op een van de knopjes te klikken. 

Om de Facebook-pagina van de hoofdredacteur van Persbureau Ameland te vinden ga je naar de Facebook-knop die linksonder op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland staat, onder het kopje Ameland Actueel.

Die van Persbureau Ameland vind je via deze link. Geef hem meteen even een like-je, šŸ˜‰

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *