Persbureau Ameland aan de HTTPS

HOLLUM – De website van Persbureau Ameland heeft een veiligheidscertificaat, te herkennen aan HTTPS voor de WWW. Voorheen stond daar alleen HTTP.

HTTPS is de afkorting voor HyperText Transfer Protocol Secure. Het is in de websitewereld een uitbreiding op het HTTP-protocol met als doel veilige gegevens uit te kunnen wisselen.

Bij gebruik van HTTPS worden de gegevens versleuteld, waardoor het voor een buitenstaander onmogelijk zou moeten zijn om te weten welke gegevens verstuurd worden.

HTTPS wordt veelal gebruikt bij betalingstransacties bij uitwisseling of verzending en opslag van privacy-gevoelige informatie zoals naam, adres, geboortedatum en andere persoonsgegevens.

De veilige website van PA is te herkennen aan het slotje in de browser en het websiteadres, dat nu https://www.persbureau-ameland.nl is.

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *