Penny’s Shadow zoekt meer figuranten

HOLLUM – De makers van de film Penny’s Shadow die in augustus en september op het eiland wordt opgenomen, wil het eiland zoveel mogelijk bij de film betrekken. De opnames starten op 2 augustus en duren ongeveer zeven weken. Bijna de hele film wordt op Ameland opgenomen. Een tijdelijke filmset wordt gebouwd bij Stayokay en voor de exterieurlocaties gaat regisseur Steven de Jong verschillende plekken op het eiland gebruiken. Hiervoor wordt dan tijdelijk een stuk weg, pad of strand afgezet zodat de film ongestoord opgenomen kan worden.

Het team van Penny’s Shadow roept Amelanders op om mee te komen spelen in de film. Het verhaal in de film eindigt namelijk met een groot feest. Deze slotscène wordt opgenomen bij strandpaviljoen The Sunset bij het badstrand van Hollum en daarvoor zijn ongeveer 500 figuranten nodig. “We zouden dit graag met Amelanders doen!” laat het team weten.

Voor andere draaidagen is het filmteam ook nog op zoek naar figuranten, met name jeugd en families. Opgeven daarvoor kan via de website www.pennydefilm.nl

>>> zie hier een reportage van RTV Oost

>>> wie meer over Penny's Shadow wil lezen kan Penny intikken bij ZOEKEN, rechtsboven in deze pagina

>>> klik voor meer nieuws en het nieuwsarchief op de knop NIEUWS in het hoofdmenu

© Persbureau Ameland 2010, op dit artikel rust copyright.  

 

  

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *