Paastocht door Hollum

HOLLUM – Op woensdag 13 april 2022 is er een Paastocht door Hollum. Jong en oud(er) kan deelnemen aan deze toffe, thematische wandeltocht. Tussen 15:00 en 15:30 uur kan er gestart worden bij de Herenwegkerk. Onderweg komen de deelnemers opdrachten tegen die iets van het Paasverhaal uitdrukken. Zo zoeken we paaseieren, kun je je zenuwen testen bij een spannende voelmuur, wordt je spierkracht gemeten en sluiten we af met een voorjaarsverrassing bij De Stelp.

De organisatie is blij met de samenwerking tussen allerlei mensen van het eiland: onder andere Forza Musica, koor Inspirit en Ameland Vertel! leveren een bijdrage. Deelname aan de tocht is gratis, na afloop kan een donatie voor onkosten gegeven worden.

De Paastocht wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente Ameland, de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd Ameland en Pioniersplek de Plaats. 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *