PA op de Smartphone

HOLLUM – Persbureau Ameland ontwikkelde al in 2010 een mobiele website voor smartphones en een applicatie voor de iPhone.

De mobiele website is te vinden op

www.ameland-actueel.nl. Laadt u met uw smartphone dit webadres, dan wordt u automatisch doorverwezen naar de mobiele site en ziet u hetzelfde als de iPhone gebruikers met de app.

Deze ameland-actueel.nl is voor Android smartphones en voor alle andere smartphones die u maar wilt.
Klikt u vanaf uw computer op deze link, dan komt u uit op de website van Persbureau Ameland. De mobiele website is namelijk helemaal afgestemd op het gebruik op de mobiele telefoon.
 
iPhone app Met de Ameland Actueel mobiele site en applicatie van Persbureau Ameland hebt u altijd en overal het Ameland nieuws en de Ameland agenda bij de hand. Op de m.site en app vindt u tevens het
weer op het eiland en vele locaties die zich presenteren. Bovendien zijn de rubriekadvertenties van Vraag & Aanbod Ameland te raadplegen.
Ook voor Android
 
Onder het hoofdmenu Ôslach & Extra's staat in het submenu PA op Smartphone informatie over presenteren van uw locatie op de app. Daar vindt u ook een speciale link waarmee u wel op de PC de site voor Androis apparatien kunt raadplegen. Ter demonstratie is daar een speciale link voor gemaakt.
 
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *