PA heeft Doneer button

HOLLUM – De website van Persbureau Ameland heeft een Doneer button. U vindt hem in de rechterkolom naast dit bericht en naast alle andere berichten. Soms zetten we een doneer-oproep onder een bericht. U ziet het vanzelf. PA – het persbureau bestaat sinds 2004, als een voortzetting van correspondentschappen voor de regionale media voor het eiland – publiceert het leukste, meest gevarieerde, spannendste, koudste, warmste, natuurvriendelijkste, meest strandminnende, politiekste, kritische, informerendste, actueelste, aardigste, authentiekste, meest historie lievende, fijnste, lekkerste, mooiste, pittigst geschreven en meest gelezen nieuws van Ameland.

PA is daarnaast een platform voor ingezonden brieven, colums, ingezonden mededelingen, crowdfunding op Ameland, oproepen en advertenties. Op Vraag & Aanbod Ameland, gratis voor particulieren, en advertenties tussen de nieuwsberichten voor bedrijven en instanties die hun producten willen etaleren of een oproep willen doen. Dat lezen van al het nieuws en al die andere facetten is voor Amelanders en Ameland liefhebbers, voor geïnteresseerden en voor een ieder met een hart voor lokaal nieuws zonder kosten. Dat blijft zo.

Al de inspanningen van het kleine persbureau, dat zich manmoedig staande houdt in een wereld waarin commentaren, kritieken en eigen meningen er soms keihard in geknald worden, kosten. Ze kosten inventiviteit, creativiteit, geld, schrijftijd, vergadertijd, luistertijd, interviewtijd, telefoneertijd, uitzoektijd, denktijd, doorzettingsvermogen en energie. Om blijk te geven van uw waardering voor al deze inspanningen, als steun in de rug en omdat u ook wel snapt dat PA niet van de wind kan leven en omdat u ook wel weet dat alleen de zon gratis opkomt op Ameland, vragen we een kleine bijdrage. Elke euro wordt gewaardeerd. Wilt u meer doneren, dan kunt u Vriend van PA worden. We beloven dat we onze oren niet naar u zullen laten hangen en blijven, zelfs met een hele schare aan donerende vrienden, onafhankelijke journalistiek bedrijven. Heeft u een tip, een ingang voor een mooi artikel, een leuk verhaal? Stuur op! Ook daar zijn we heel blij mee.

 

Een oproepje als dit kunt u onder meer nieuwsberichten verwachten: 

U las dit bericht gratis. U kunt uw waardering laten blijken door een kleine bijdrage te storten. Klik op de Doneer button of zie hier voor meer informatie.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *