Overhandiging handtekeningen De Stelp

NES – Vanavond, voorafgaand aan de raadsvergadering, overhandigt de werkgroep De Stelp op De Stelp de handtekeningen die zijn verzameld. Om 19:15 uur neemt burgemeester Gerard van Klaveren de handtekeningen in ontvangst. Iedereen die zich betrokken voelt is uitgenodigd daarbij aanwezig te zijn.

Er kan vandaag nog getekend worden, via deze link. Op petities.nl staat de volgende uitleg over de petitie: "Inwoners van de gemeente Ameland vragen de raad en het college van B&W om de ruimtelijke verkenning 'De Stelp opnieuw bekeken' voor nieuwbouw van zorgcentrum De Stelp op de huidige locatie, verder uit te (laten) werken en te betrekken in de definitieve besluitvorming." 

Werkgroep

In de werkgroep De Stelp op De Stelp zitten Theo Dokter, Elisa de Jong, Jurjan de Vries, Eveline Stuffers, Jaap Bruin, Roel Korvemaker, Jacoba Bruin, Gerrit Visser en Henriëtte Visser-de Boer. Wim de Boer en Riek Ridder zijn namens de bewoners van De Stelp en bewoners van de aanleunwoningen betrokken bij de werkgroep.

Impressie

De tekeningen rond dit bericht geven een impressie van de De Stelp op De Stelp.

⇒ tik De Stelp in bij ZOEKEN om meer over De Stelp te lezen of klik dossier Zorg op Ameland aan.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *