Osorio genomineerd voor Nederlandse Horeca Prijs

NES – Osorio World's Kitchen aan de Strandweg bij Nes is genomineerd voor de Nederlandse Horeca Prijs 2022. De oraganisatie over de verkiezing: "Horeca zorgt voor meer leefbaarheid, gezelligheid en verbinding. Na corona zijn er nieuwe uitdagingen zoals persooneelsbezetting, hogere inkoopprijzen en energiekosten. Gelukkig zijn er binnen de horeca heel veel doorzetters en die verdienen een podium. Horeca-gelegenheden maken daarom kans op felbegeerde Awards in hun gemeente en provincie en ook landelijk." Het winnen van een titel zorgt vaak voor trotse medewerkers, aandacht van de lokale en regionale media, postieve vibes en extra omzet, zegt de organisatie ook nog.

Een vakjury kiest de landelijke winnaars per categorie. Vanaf 5 oktober tot en met 17 november 2022 kan er gestemd worden!

Organisatie

De Nederlandse Horeca Prijzen worden georganiseerd met de partners  FoodClicks, Horecavizier, Horecasite.nl, Koffietje.nl, United Consumers, Horecamakelaar.nl, Een Veilig Gevoel, DJ's van Radio 538, Ouwehands Dierenpark en Kukki Cocktail.  

stemmen op Osorio kan via deze link

 

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *