Open zangworkshop Ternaard door Ellen Bakker

TERNAARD – Op zaterdag 2 maart organiseert zangcoach Ellen Bakker weer een open zangworkshop in Ternaard. Een zangfeestje, compleet met taart, voor mensen die graag zingen en een middag lekker fanatiek aan de slag willen met andere enthousiastelingen. Deelnemers kunnen zich nog opgeven via www.ellenbakker.frl.

Samen zingen is behalve leuk ook heel goed voor de gezondheid. Het brengt een chemische reactie teweeg die lichaam en geest een stevige oppepper geeft. Deelnemers gaan altijd met een gelukzalig gevoel weer de deur uit. Precies wat Bakker met de workshops voor ogen heeft. Samen genieten en iets moois neerzetten.

Ellen Bakker, bekend van het theaterconcert Waden en haar bruisende koorworkshops, heeft na haar conservatoriumopleiding gezongen in diverse grote musicals en in a-cappellakwintet No Place for Jennifer. Veel zangers en koren kennen haar als enthousiaste coach en ook bij bedrijven weet ze de stemmen en geesten los te maken.

  • wat: Open zangworkshop Ternaard
  • wanneer: zaterdag 2 maart
  • hoe laat: 14:00 uur tot 17:00 uur
  • waar: Benthuis Ternaard, Nieuwbuurt 16, Ternaard
  • wat kost het: € 25,00 p.p.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *