Op naar de volgende Adventurerun

HOLLUM – Adventurerun editie 2015 zit er weer op. We hopen dat het voor iedereen een fijne Adventurerun is geweest.

"Top geregeld allemaal", "Complimenten!", "Tijd verloren door irritante wind", "T was heerlijk", "Mooie avontuurlijke run". Het is nog maar een greepje uit de (overwegend) lovende woorden over de goed georganiseerde en gezellige Ameland Adventurerun. Dit was de 12e editie op 12 december. De 13e editie is op 17 december 2016. Hij staat al in de agenda op deze website.

Ook dan weer is er de voorziening van de Haasjes, de kleine advertenties voor sporters die op het allerlaatst niet mee kunnen doen vanwege een blessure, of voor hardlopers die beter getraind zijn dan ze verwachtten en die graag hun kaart willen ruilen voor een langere afstand. Ook zijn er altijd mensen die net te laat zijn voor de inschrijving maar die wel graag mee willen doen. Om die vraag en dat aanbod bij elkaar te brengen is er de service van de Haasjes advertenties op Vraag & Aanbod Ameland. Het is een flitsende samenwerking tussen Ameland Adventurerun en PA. Dit jaar hebben er weer vele tientallen mensen gebruik van gemaakt en we hopen dat ze allemaal op tijd hun kaarten hebben kunnen verkopen of hun kaart hebben kunnen bemachtigen.

Alle sporters, organisatoren en fans wensen we vanaf deze kant fijne Kerstdagen toe en een mooi begin van het nieuwe jaar.

Tot 17 december 2016. En mocht je tegen die tijd weer een advertentietje willen plaatsen, dan kan dat. De rubriekadvertenties met de Haasjes van dit jaar zijn verwijderd. We beginnen in oktober 2016 met een schone lei.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *