Nog snel even kaart Adventurerun bemachtigen

HOLLUM – Net als vorige jaren helpen Stichting Sportpromotie Ameland (SSA) en Vraag & Aanbod Ameland (V&AA) op de website van Persbureau Ameland (PA) sporters die alsnog een deelnemerskaart voor de AdventureRun zoeken. Diverse oproepen (meer dan 30) met haasjes staan op V&AA. Sporters die gebleseerd zijn geraakt en op de valreep niet mee kunnen doen, hardlopers die goed getraind hebben en die hun 5 km kaart graag willen ruilen voor een deelnamebewijs voor een langere afstand, ongelukkigen die net nu ziek zijn geworden en lopers die graag mee willen doen maar te laat waren voor de inschrijving. Voor die pechvogels kunnen de rubriekadvertenties met het Adventurerun Haasjes als symbool het mazzeltje van het jaar worden.

Neus er maar eens tussen of er een dealtje te sluiten is. Het is wel kort dag, want de AdventureRun is al op 12 december.

Wat te doen als u een deelnemerskaart zoekt of een kaartje wegens omstandigheden wilt verkopen?

  • u maakt een account aan op 

    Vraag & Aanbod Ameland;
  • u logt in met dat account en plaatst een rubriekadvertentie in de rubriek Sport & Evenement;
  • de rubriekadvertentie is zichtbaar zodra de webmaster van Persbureau Ameland de advertentie heeft geaccordeerd;
  • de webmaster van Persbureau Ameland plaatst een Haasje bij uw rubriekadvertentie, zodat alle Vraag & Aanbod advertenties met betrekking tot de Adventure Run dierect herkenbaar zijn;
  • uw rubriekadvertentie wordt tevens gepresenteeerd op de iPhone app Ameland Actueel en op de mobiele variant voor alle smartphones: www.ameland-actueel.nl (laadt op de smartphone en redirect op de computer naar Persbureau Ameland);
  • is de oproep succesvol, dan kunt u zelf de advertentie weer verwijderen na inloggen.
  • voor de service hoeft de beurs niet te worden getrokken.
  • PA wenst iedereen een fijne Adventurerun.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *