Op naar de 900

Koopplein AmelandHOLLUM Het afgelopen half jaar is hard gewerkt aan de metamorfose van de Kooppleinsite. De gebruiksvriendelijkheid is vergroot en diverse nieuwe functionaliteiten maken een bezoekje aan Koopplein.nl nog leuker.

Koopplein Ameland, onderdeel van Koopplein.nl, is de handelsplaats voor Ameland. Te koop, gevraagd, gratis, gezocht… het past allemaal op Koopplein Ameland. Vele Amelanders hebben de rubriekadvertentiewebsite gevonden. Intussen staan er tussen de 870 en 899 rubriekadvertenties op de site. Voor de adverteerder die de 900ste advertenties plaats, staat er een leuke verrassing klaar.

Koopplein Ameland is dé handelsplaats voor particulieren, bedrijven en voor clubs en verenigingen. Goede doelen kunnen rekenen op extra aandacht via Koopplein Ameland. Meld het goede doel via ameland@koopplein.nl.

>>> plaats hier uw rubriekadvertentie of klik op het Koopplein logo.

>>> wie alle rubriekadvertenties van Koopplein Ameland op Twitter wil zien volgt @KOOPPLEIN_AMD

>>> wie de ontwikkelingen van de website Koopplein Ameland wil volgen op Twitter volgt @Ameland_KP

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18276

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *