RSS
Zoeken

Op de markt met aardappelen, witlof en vergeten groente

Geplaatst op: 20 februari 2019 - Categorie: Alles & Algemeen

Boonstra Groente & Fruit

HOLLUM - Elke week staat Boonstra Groente & Fruit met een marktkraam in de Johan Willem Burgerstraat in Hollum. Tegenover De Walvisvaarder van Ameland glimt het fruit je tegemoet, liggen de mooiste vruchten en heerlijkse groenten. Het is hét adres voor vergeten groente en aardappelen, kruimig of stevig. Kwaliteit met een glimlach, dat is de slogan van Boonstra.

Actie van de dag
Chiquita Banaan zak 1 kilo €99ct.


Kerkplein
De kraam van Boonstra staat elke woensdag van 09:00 tot 17:00 uur in het centrum van Hollum, tegenover De Walvisvaarder en de Bakkerij P.J. de Boer. Vanaf eind maart staat Boonstra ook met een groentekraam op het Kerkplein in Nes. Op donderdag, zelfde tijd en kwaliteit en zelfde glimlach.

Al meer dan 50 jaar werken ze van generatie op generatie met heel veel plezier in groenten en fruit. Boonstra begon in Leeuwarden en in de loop der jaren hebben ze hun stek steeds in steeds meer omliggende dorpen en steden gevonden, tot op Ameland. Ze draaien al jaren mee op vaste markten, staan op jaarmarkten, festivals en horeca evenementen.

Op Ameland hebben ze ook hun bezorgservice uitgerold. Wilt u niet met kilo’s aardappelen zeulen? Boonstra brengt het met plezier, met al uw andere fruit- en groentewensen erbij. Kijk even bij Winkel & Bedrijf op de mobiele site Ameland-Actueel.nl voor de website.

Versheid, kwaliteit en smaak staan bij Boonstra voorop en daar doen ze dan ook iedere dag hun uiterste best voor. Dit doen ze door zelf onze groothandels te bezoeken en hun producten elke week weer zorgvuldig en uitgebreid te testen.

De marktdag van Boonstra op Ameland staat in de agenda op PA als geheugensteuntje.

ook regelmatig op de Thuus-pagina van Persbureau Ameland met uw bedrijfsactiviteiten? Neem dan even contact op via CONTACT

Relevante dossiers: Ondernemend Ameland
Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?