Ook vrijdag: Paardenkracht Mannenmoed

HOLLUM – Het Interkerkelijk Zangkoor beleeft een jubileumjaar. Het koor bestaat 60 jaar.

Op 19, 20, 21 en 22 oktober 2011 viert het koor dat met het theatrale muziekstuk ‘Paardenkracht Mannenmoed,’ dat het met medewerking van vele eilanders en professionals uit de muziek- en theaterwereld uitvoert in de Hervormde kerk in Hollum.

Vanaf de aanvang om 20.00 uur, wordt u meegenomen op een tocht door de Amelander geschiedenis, waarbij de paardenreddingboot centraal staat. “Zang, expressie, beelden, geluid en lichteffecten zijn de ingrediënten voor een zeer speciaal avondje uit,” belooft het jubilerende koor.

Extra voorstelling: Wegens een zeer succesvolle voorverkoop geeft het Interkerkelijk Zangkoor een extra voorstelling op vrijdag 21 oktober. Aanvang 20.00 uur. Kaartjes zijn te koop bij de D.I.O. De Markthal in Hollum of een half uur voorafgaand aan de voorstelling.

>>> bezoek ook de website Paardenkracht Mannenmoed, te vinden op de Links-pagina onder de P van Paard

>>> het YouTube filmpje hieronder is een registratie van een detail van de generale repetitie. Op het You Tube kanaal van Persbureau Ameland staan nog twee filmpjes.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18280

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *