Onderzoek naar WOII op Ameland

Geplaatst op: 15 oktober 2018 - Categorie: School & Vereniging

LEIDEN - Chyna Hendriks en Kristine van Lierop doen voor school een onderzoek over de ervaring van Amelanders in de Tweede Wereldoorlog. Daarvoor zoeken zij mensen die een enquête in willen vullen. 

"Beste Amelanders,

Wij zijn Kristine en Chyna van het Visser 't Hooft Lyceum Leiden. Voor een schoolonderzoek hebben wij als onderwerp de ervaring van Amelanders gedurende de Tweede Wereldoorlog gekozen.

Wij hebben dit onderwerp gekozen omdat we vinden dat er niet zo veel te vinden is over de persoonlijke ervaringen van Amelanders gedurende de Tweede Wereldoorlog. 
Wij willen graag dat meer mensen weten hoe de Tweede Wereldoorlog was voor Amelanders. Daarom gaan we een project schrijven en daarna een presentatie geven aan onze klas. Maar voor dit onderzoek hebben wij uw hulp nodig.

Wie zoeken wij?
Natuurlijk zoeken we mensen die zelf de Tweede Wereldoorlog op Ameland hebben meegemaakt, maar ook de kinderen, kleinkinderen en kennissen van die mensen.

Hoe kunt u ons helpen?
U kunt ons helpen door uw verhaal met ons te delen. Dit kunt u doen door naar deze link te gaan: https://nl.surveymonkey.com/r/2JTZC7F

Dan kunt u een enquête invullen. Aan het eind van de enquête bevindt zich een leeg vak, waar u kunt uitbreiden.

Alvast van harte bedankt,

Kristine en Chyna
Visser 't Hooft Lyceum Leiden"

Naar nieuwsoverzicht
Ads door PA
Gesponsorde links:
Hier adverteren?