Onderzoek naar dagtoerisme Ameland

HOLLUM – Wilco van der Tol is bezig met een onderzoek voor Holwerd aan Zee, dat moet resulteren in een scriptie voor zijn opleiding management toerisme aan de NHTV te Breda. Het doel van zijn onderzoek is het verbeteren van het dagtoerisme tussen Ameland en Holwerd.

Voor deze scriptie doet hij onder andere onderzoek naar de wensen, behoeften en kenmerken van Amelandse toeristen door middel van een online enquête.

Wilco van der Tol: "Ik ben momenteel bezig met een onderzoek naar de mening van toeristen op Ameland voor Holwerd aan Zee. Bent u weleens op Ameland geweest of gaat u er regelmatig heen voor een vakantie. Zou u dan voor mij deze enquête willen invullen? Het is uiteraard volledig anoniem. Alvast bedankt."

"Ich untersuche die Meinung von Touristen auf Ameland für das Projekt Holwerd aan Zee (Übersetzung Holwerd am Meer). Sind Sie schon mal auf Ameland gewesen? Oder fahren Sie regelmäßig nach Ameland für Urlaub? Würden Sie bitte meine Umfrage ausfüllen? Est ist natürlich vollständig anonym. Vielen Dank im Voraus.

PS: Die Umfrage ist standardmäßig eingestellt auf Niederländisch. Rechtsoben können Sie die Sprache auf Deutsch umstellen."

Klik hier om op de vragenlijst te komen.

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *