Ollongren demissionair op werkbezoek Ameland

LEEUWARDEN – Demissionair minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken is vandaag toch op werkbezoek op Ameland. Ze werd vanmorgen begroet in Holwerd door Commissaris van de Koning Arno Brok. Ollongren gaat met eilanders praten over de bijzondere positie van de Waddeneilanden in een uniek Waddengebied.

Het werkbezoek stond eerder gepland op 30 september 2020, maar ging toen vanwege de coronarichtlijn van het Kabinet niet door. De richtlijn was om onnodig reizen te vermijden.

Het werkbezoek heeft een interessant programma met diverse bezoeken aan instellingen op het eiland. Ollongren laat zich informeren door de burgemeesters – twee laten zich vertegenwoordigen – van het samenwerkingsverband De Waddeneilanden. Hoofdthema is de leefbaarheid en de voorzieningen op de eilanden.

Dossier Corona

U las dit bericht gratis. U kunt uw waardering laten blijken door een kleine bijdrage te storten. Klik op de Doneer button of zie hier voor meer informatie.
Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18271

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *