Oecumenische dienst

HOLLUM – De jaarlijkse Oecumenische dienst vindt plaats op zondag 25 januari 2015 om 10.00 uur in de Herenwegkerk in Hollum. Kinderen zijn daarbij van harte welkom en voor hen is er een eigen kinderdienst. De dienst heeft als thema ‘Dorst?’ en is ons deze keer aangereikt vanuit de christenen in Brazilië. De oecumenische dienst hoort bij de wereldwijde week voor het gebed voor de eenheid van de christenen. Om dit ook echt als week van het gebed te beleven, zal er in de loop van de gebedsweek een vesper georganiseerd worden: op woensdag 21 januari van 19.00-19.30 u. in de WesterlaanKerk in Hollum.

De voorbereidingscommissie uit de Federatie Doopsgezind-Gereformeerd; de Rooms-Katholieke St.Clemensparochie en de Hervormde Gemeente Ameland heet iedereen van harte welkom bij deze unieke diensten waarin de kerkgangers in eenheid verbonden zijn.

⇒ lees hier meer over de Kerken op Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18260

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *