Nog steeds geen directeur VVV

NES – “Het werven van een nieuwe directeur van de VVV Ameland is helaas nog niet succesvol gebleken,” laat voorzitter VVV Ameland Joost Lottgering weten. ”Het bestuur heeft met diverse kandidaten gesprekken gevoerd. Twee kandidaten zijn zelfs getest. In beide gevallen was de uitslag van die test onvoldoende.”
De VVV heeft nu het gerenommeerde werving en selectie bureau Beljon + Westerterp opdracht gegeven een directeur te zoeken. Volgens dat bureau moet het mogelijk zijn eind mei een nieuwe directeur te benoemen.
In verschillende dagbladen werd afgelopen weekend een advertentie geplaatst en zelfs de sociale media laten weten dat VVV Ameland op zoek is naar de directeur.

Gunda Brunotte is tot het moment waarop de nieuwe directeur in dienst zal treden het aanspreek- en aanstuurpunt zijn voor zowel interne als externe aangelegenheden. Zij zit daarvoor drie dagdelen per week in het VVV kantoor in Nes.
Gedurende de interim-periode zal Gunda Brunotte geen deel uitmaken van het bestuur van de VVV Ameland. Roelof Kunst blijft op de achtergrond actief als vraagbaak en adviseur.
Bron: VVV Ameland

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18269

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *