Nog paar dagen Kunstmaand

HOLLUM – Dinsdag sluit Kunstmaand editie 2021, de 25ste Kunstmaand Ameland. Nog een paar dagen zijn de werken van kunstenaars uit binnen- en buitenland te zien. De Kunstmaand heeft weinig laast gehad van de beperkingen door coronamaatregelen, passend bij het thema Silver Lining, zilver, vanwege het zilveren jubileum.

Kunstmaand Ameland op haar website: "Zilver glanst en sprankelt, maar kan evengoed bescheiden zijn. Een zilveren jubileum is reden voor een feest, maar als de omstandigheden ons dwingen ons in te houden, dan nog houdt 2021 zijn zilveren randje. Hoewel er in de wereld genoeg redenen zijn om somber te zijn, kunnen we alleen met positieve energie veranderingen teweegbrengen. Kunst kan daarbij helpen: in het tonen van schoonheid, in het aanzetten tot gesprek en begrip, in het bieden van troost en plezier. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet, immers: Every cloud has a silver lining."

⇒ Lees hier meer over de Kunstmaand

op YouTube kanaal Ameland Vandaag staan al een paar filmpjes over de KUnstmaand en daar komen nog een paar bij

Jeanet de Jong
Jeanet de Jong

Jeanet de Jong stopt op 31 augustus 2023 met haar Persbureau Ameland. De nieuwsvoorziening wordt onder dezelfde naam, met een ander logo en andere opmaak als nieuwsblog voortgezet door een externe partij. De mailadressen gekoppeld aan de website verdwijnen.

Artikelen: 18279

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *